Напередодні величного дня Різдва на території Варшавського мікрорайону, який будує у Тернополі компанія «Креатор-Буд», освятили Різдвяну шопку. З Господнім благословенням та різдвяними побажаннями обряд освячення провів отець Архикатедрального собору непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці міста Тернополя Сергій Сенчишин, – пише «TeNews». 

guda-shopka-2020-2

Щирою молитвою, побажаннями здоров’я, миру, добра і любові, отець Сергій благословив працівників компанії та жителів Варшавського мікрорайону.

guda-shopka-2020-1

А 12 січня біля символічної Різдвяної шопки, в неділю, о 13 годині колектив компанії «Креатор-Буд» запрошує усіх бажаючих на Різдвяну коляду. Вертепне дійство за участю працівників «Креатор-Буду» та їхніх дітей завершиться дитячим святом, веселими забавами і новорічними солодкими дарунками для малечі. Різдвяна зустріч відбудеться біля новорічної ялинки на території Варшавського мікрорайону, що за адресою: Підволочиське шосе, 3. Родина «Креатор-Буд» та мешканці Варшавського мікрорайону сердечно запрошують на Різдвяну коляду тернополян та гостей міста 12 січня.

Від admin