vodychka-640x329Похмілля – це інтоксикація організму від перенасичення його алкоголем. Отруєння відбувається від продуктів розпаду етанолу, які потрапляють не тільки в шлунок а і у кров.

Як позбутися наслідків похмілля йдеться на charter97.

Щоб похмілля проходило в більш легкій формі, лікарі радять заздалегідь подбати про свій організм. За пару днів до активного відпочинку побільше вживайте продукти багаті на йод: морська капуста, картопля, індичка.

При розпиванні алкоголю, обов’язково треба закушувати, але не переїдати. Важка, жирна їжа не врятує від похмілля, зробить тільки гірше.

Найважче похмілля настає від солодких лікерів, великої дози шампанського і текіли. Взагалі будь-який алкоголь шкідливий, але дорогий алкоголь містить менше різних домішок, які небезпечні для організму.

Лікарі радять перед застіллям випити таблетку аспірину і вітамін В6, який допомагає роботі печінки. Це варто зробити за добу. Щоб швидше вивести шкідливі алкогольні речовини з організму, випийте ввечері склянку води з лимонним соком в пропорції 1: 2.

Не лягайте образу спати, займіть себе на декілька годин ще чимось. Можете випити пару стаканів води, прогулятися на свіжому повітрі, прийняти душ. Справа в тому, що коли ви спите, сповільнюються процеси метаболізму, і тоді організму складніше впоратися з алкоголем.

vodychka-640x329

Від admin