26 грудня у приміщенні міської ради відбулося підбиття підсумків діяльності Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення за 2019 рік, пише Доба.


Про особливості роботи комунальної установи та кількість проведених спортивних заходів у місті присутнім розповіла директор Центру Галина Федорович.
«150 фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів нам вдалося провести від початку року у Тернополі, до яких залучили понад 16 тис. жителів і гостей міста. У порівнянні з минулим роком, в цьому році ми організували більшу кількість масштабних спортивних подій, які уже здобули своїх прихильників, вболівальників та постійних партнерів, – наголосила Галина Федорович. – Вперше у Тернополі в цьому році відбулися перегони з їзди на гірському велосипеді та унікальний інклюзивний проєкт «Танцюю, як усі», а Всесвітній день здоров’я та танцювальний фестиваль стали наймасовішими та рекордними за всі роки».
Відзначив успішну роботу Центру та значний вклад у розвиток фізичної культури і спорту в Тернополі і міський голова Сергій Надал.
«Фізичне виховання – це здоров’я нації. Тому наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на відкриті спортивні майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. А чисельні перегони, спортивні фестивалі, оздоровчий біг «Тернопільська Озеряна», олімпійський день та інші масові заходи, які організовує міський центр фізичного здоров’я населення, вже стали родзинкою нашого міста, – відзначив очільник Тернополя. – То ж я дякую усім працівникам Центру та небайдужим тернополянам за підтримку і розвиток фізичної культури та спорту. Ви насправді «рухаєте» Тернопіль».
Міський голова висловив вдячність також постійним партнерам та меценатам міського центру фізичного здоров’я населення за співпрацю і допомогу у проведенні заходів, і спільно з директором Центру нагородили найактивніших з них Подяками, ексклюзивними відзнаками та подарунками.

 

a86470cd4de4074f7044ad3eca92545e61460668

Від admin