Відома співачка та телеведуча, уродженка Тернополя, Народна артистка України Оксана Пекун стала переможницею премії «100 успішних українців» 2019 за версією редакції Всеукраїнського журналу «Ukrainian People». Урочиста та помпезна церемонія вшанування номінантів цієї почесної нагороди відбулась у Києві, в Українському Домі.

pekun-award-12-2019-5

Нашу землячку, яка вже понад двадцять п’ять років популяризує як сучасну, так і народну українську пісню, відзначено «За вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва України». Диплом співачці на сцені «Українського Дому» вручали головний редактор журналу «Ukrainian People» Тетяна Петракова та представники редакції видання.

pekun-award-12-2019-4

«Українська пісня – невід’ємна частина мого життя. Це я відчувала, усвідомлювала завжди. А телепроект «ФолькMusic», де звучали автентичні народні пісні, які ще й досі живуть серед людей, додав особливого розуміння її значущості та ролі для усіх нас», – стверджує Оксана Пекун.

pekun-award-12-2019-3

Під час церемонії нагородження на сцені «Українського Дому» Оксана Пекун виконала одну зі своїх нових пісень «Широка душа», яку записала з нагоди творчого ювілею. Однак не змогла не заспівати і народної! Акапельно – ніжно та трепетно, Оксана подарувала слухачам одну з улюблених ліричних «Чом ти не прийшов», яку підспівував практично цілий зал…

«Щиро вдячна за визнання Тетяні Петраковій і журналу «Ukrainian people». Я щаслива!», – поділилась враженнями від цієї знаменної події свого життя Оксана Пекун.

pekun-award-12-2019-2

Додамо, що проект «100 успішних українців» втілюється в життя вже третій рік поспіль, об’єднуючи тих, хто своєю діяльністю робить нашу країну кращою в тій чи іншій сфері. Це волонтери, меценати, лікарі, громадські діячі, представники культури, спорту та інших напрямків. За словами автору проекту Тетяни Петракової, цьогоріч премія «100 відомих українців» присвячена не просто успішній самореалізації конкретних людей, а їхнім добрим справам.

Олена Лайко, «Тернопільська Липа»,  фото із особистого архіву Оксани Пекун

pekun-award-12-2019-1

Від admin