Volia_Avengers_-2Напередодні новорічних і різдвяних свят ВОЛЯ порадує своїх абонентів прем’єрою фінального шедевра про супергероїв «Месники: Завершення». Компанія першою в Україні покаже фільм у кабельній мережі. Абоненти зможуть побачити бестселер на каналі Воля CINE+HIT уже 14 грудня, а 23 грудня — в онлайн-кінотеатрі Воля Cinema.

Фантастичний бойовик «Месники: Завершення» — це продовження фільму «Месники: Війна нескінченності» і 22 за рахунком фільм кінематографічного всесвіту Marvel.  Фільм викликав небувалий ажіотаж у світовій мережі кінопрокату. За перші дні прокату фільм встановив декілька рекордів бокс-офісу: найшвидше отримання зборів у 1 млрд дол. (5 днів), найбільші збори за вікенд у світі (1,2 млрд дол.), найбільші збори у світі за вікенд в IMAX (91,5 млн дол.) та у 3D (540 млн дол.).

Volia_Avengers_-2Про майбутній фільм та дату його релізу було оголошено ще у 2014 році. Безпосередньо до знімання бойовика приступили одразу після зйомок попередньої частини фільму — у серпні 2017 року. Процес тривав до січня 2018 року в Атланті, штат Джорджія. Серед акторського складу вказані, зокрема, ті персонажі, які загинули у першій частині фільму, проте ніхто з них не показаний у трейлерах та тізерах фільму.

В останній частині шанувальники всесвіту Marvel дізнаються, що сталося після подій фільму «Месники: Війна нескінченності», коли з вини титана Таноса всесвіт перетворився на руїни. Месники і Вартові Галактики вступають в останню стадію війни з Таносом, який володіє всемогутньою Рукавичкою Нескінченності. Наближається фінальна битва між силами супергероїв та Божевільного титана, що раз і назавжди визначить подальшу долю не тільки Землі, але й усього всесвіту.

— Наші абоненти регулярно отримують можливість дивитися кращі новинки світової кіноіндустрії. Для ВОЛЯ це стало реальним завдяки тривалим договірним відносинам з виробниками контенту — такими світовими гігантами як Disney, Universal, Pixar, Lucasfilm, Marvel, DreamWorks. Спільними зусиллями ми блокуємо поширення піратського контенту, адже всі фільми в нашій кабельній мережі —  на договірній основі з правовласниками. Майже вся продукція адаптована, її можна дивитися з якісним українським дубляжем, каже Сандра Крауіня, директор з маркетингу ВОЛЯ.

Для тих, хто бажає дивитися найкасовіші та найпопулярніші кіноновинки одними з перших в Україні, ВОЛЯ готова запропонувати декілька вигідних пропозицій. Одна з них — це пакет послуг для усієї родини: інтернет плюс інтерактивне телебачення. Де клієнт має можливість оформити річну передплату на послугу за акційною ціною. Підключення до послуг коштує усього 1 грн, до того ж абонентський тюнер уже входить у вартість пакету послуг.

ВОЛЯзагальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер, який надає сучасні телекомунікаційні послуги у 35 містах та 19 регіонах України: аналогове, цифрове, HD та інтерактивне телебачення ВОЛЯ Smart HD, високошвидкісний Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру. Серед акціонерів -—  компанії PROVIDENCE EQUITY PARTNERS, European Bank of Reconstruction and Development (ЄБРР), GOLDMAN SACHS, UBS AG, SIGMA BLEYSER. Четвертий рік поспіль ВОЛЯ визнана кращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного конкурсу «Вибір року».

Від admin