Тернопільський став і два невеликих пляжі – «Дальній» та «Циганка». Це всі реальні можливості відпочити біля озера у Тернополі влітку. Однак належного сервісу там, на жаль, немає. Навіть туалети не завжди працюють. Що ж уже говорити про гарне прибирання, зручні шезлонги та лежаки тощо, – пише «TeNews».

voda_klub-bukovel-2019-1

Експерти стверджують, – проблема така існує. Адже, маючи величезне озеро, Тернопіль досі не має облаштованої інфраструктури на зразок «Voda» у Буковелі. І, здається, навіть планів таких немає. Однак такі об’єкти, – це, насамперед, додаткові робочі місця, сервіс для відпочивальників, а для міста – податки, розвиток інфраструктури тощо…

І допоки у Тернополі лише думають про щось таке аналогічне, то Буковель зі своїм комплексом уже успішно процвітає. Європейський сервіс, комфорт, наповнення бюджету від туристів, різноманітні водні атракції – від басейнів до SPA.

А що у нас? Колись хотіли облаштувати подібний комплекс у місті, який мав усі шанси стати таким самим, як у Буковелі. З різними басейнами, зонами відпочинку, закладом громадського харчування, спортивними майданчиками, зонами розваг для дітей та ще багато з чим іншим. Планувалося, що він з’явиться біля озера – неподалік ФСТ «Динамо». Але наразі не з’явиться…

Чи буде взагалі колись такий комплекс у Тернополі? Це запитання лише до самих тернополян. Чи захочуть вони у рідному місті мати курорт з європейським сервісом, який стане конкурентом самому буковельському «Voda»?

 

Від admin