У центрі Бучача потравили собак. Про це у соцмережі фейсбук у групі «Бучацькій справи» написала Maryana Protsyk. Вона, зокрема, із гнівним постом звернулася до тих, хто познущався над тваринами:

«Добрий вечір…. хочу звернутися до НЕЛЮДІВ які сьогодні потравили собак в центрі міста…. В вас серце і совість Єєє? Як вам руки і розум повернувся нагодувати їх трілом щоб вони бідні цілий день мучилися( судоми.. піна з рота….кидало їх по всій площадці). Діти на це все дивляться…Такого жаху ще не бачила .. ти стоїш і дивишся і розумієш що ти нічого зробити не можеш.. зробіть собі такий десер – з’їжте трошки того тріла і подивіться що з вами буде

Перед тим як брати собі чотирилапого в сім’ю думайте на перед… взяти то взяли, а відповідальність дальше за нього хто має нести… погралися трошки і викинули на вулицю???!!! Вони також живі і в деякій мірі мудріші і добріші від нас…. Люди схаменіться!!!!! Де в вас та жорстокість береться !!!! НЕ ТРАВІТЬ ТВАРИН І НЕ ВИКИДАЙТЕ ЇХ …( зараз мене тут закидають фразами що вони на людей кидаються .. що їх так багато розвелося … а що інакше з ними робити) пам’ятайте що це ви з ними таке робите!!!», – пише Maryana Protsyk.

4f2b73737fbbed2ea31eecb8fc7e0955 (1)

Джерело: TeNews

Від admin