Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала та керівників виконавчих органів Тернопільської міської ради за 2019 рік відбувся 1 грудня у ПК «Березіль». Після завершення доповідей очільник Тернополя відповів на запитання містян. Усі питання, які надійшли від тернополян під час звіту, будуть опрацьовані відповідними структурними підрозділами, – інформує прес-служба Тернопільської міської ради. Nadal-zvit-miskogo-golovi-2019

«Сьогодні це вже дев’ятий річний звіт від мого першого обрання міським головою. За ці роки ми працювали і досягали результатів всупереч зовнішній нестабільності, економічним обвалам, постійним законодавчим змінам. І нам все-таки багато чого вдалося, – зазначив Сергій Надал. – Проте цей рік став особливим, адже у 2019 році Тернопіль – перший обласний центр в Україні, який зумів створити Тернопільську міську територіальну громаду».

«У спільній роботі на благо і розвиток Тернополя у 2020 році ми, як і цього року, сподіватимемося на підтримку громадськості, аби спільно продовжувати втілювати у життя всі плани та задуми. Серед головного на наступний рік – це продовження створення єдиної комунальної транспортної компанії, завершення реконструкції Гаївського мосту, реконструкція теплопостачання, забезпечення тернополян цілодобовою гарячою водою, встановлення ІТП у житлових будинках та квартирних лічильників води, продовження робіт з оновлення історичної частини міста, очищення Тернопільського ставу, завершення будівництва «Водної арени «Тернопіль»» та інших великих спортивних об’єктів у місті, будівництво сучасного трампліну поруч із лижним спуском на вулиці Генерала М. Тарнавського, облаштування нового парку «Ювілейний» на масиві «Сонячний» та, звісно ж, продовження робіт з ремонту доріг, дворів і міжквартальних проїздів», – додав міський голова.

Від admin