Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вручив очільнику Тернополя Сергію Надалу Почесну Грамоту Верховної Ради «За особливі заслуги перед українським народом», – інформує “TeNews“. Урочистості та нагородження відбулись у столиці України з нагоди Дня місцевого самоврядування, що традиційно відзначають в Україні 7 грудня.

nadal-nagoroda-2019-2

Сергій Надал подякував керівництву Парламенту за грамоту, однак відразу підкреслив, що ця нагорода – це заслуга всієї його команди, всієї громади Тернополя. «Ця нагорода є не моя особисто, а всієї моєї професійної команди, всієї Тернопільської громади. Дякую усім тернополянам за натхнення, дякую за ініціативи та ідеї, за щоденну працю, – зазначив Сергій Надал. – Реальне самоврядування громад і європейська демократія – це потужна основа для швидких змін і модернізації нашої держави».

У своєму виступі міський голова Тернополя також висловив свої побажання депутатам Верховної Ради, щоб пришвидшити процес розвитку громад.

nadal-nagoroda-2019-1

«Закликаю народних депутатів прискорити ухвалення рішень необхідних для створення самодостатніх громад. На місцях ми робимо все що в наших силах, але містам потрібна реальна підтримки центру для великих інфраструктурних проєків, які мають загальнонаціональне значення. Сподіваюся, що Київ почує місцеве самоврядування Адже у всіх у нас одне завдання – служити людям!», – підсумував Сергій Надал.

Це реальне визнання Надала як одного з лідерів місцевого самоврядування України від представників різних політичних команд.

За матеріалами ТМР

Від admin