Концерт популярного гурту «Тріода» відбудеться у неділю, 8 грудня, в Тернополі. Артисти підготували для тернополян нову авторську програму «Твій світ». Пройде це яскраве пісенне дійство в Палаці культури «Березіль» імені Леся Курбаса. Як повідомили учасники гурту, концерт буде присвячено п’ятиріччю їх творчої діяльності.

trioda-2019

«Для колективу п’ята річниця – це дуже знакова подія, – розповідає соліст «Тріоди» Андрій Гамбаль. – П’ять років – це такий хлопчик, який вже скоро піде до школи, і ми цього року хочемо здати той екзамен. А концертна програма «Твій світ» – це якраз та екзаменаційна програма. Ми маємо чим гордитися, в нас є вже перший альбом «Душа українського народу, до якого увійшли народні пісні та пісні, які ми виконували на «Х-Факторі», а «Твій світ» – це другий наш альбом. Отож, на концерті хочемо показати слухачеві, як вміємо трансформуватися із народної пісні, скажімо, у сучасну стильну музику».

Загалом, музиканти із «Тріоди» обіцяють глядачам, які прийдуть розділити з ними цей перший ювілей, чимало пісенних сюрпризів і приємних несподіванок.

Олена Лайко, «Тернопільська Липа»

Від admin