001Італія у більшості з нас асоціюється зі смачною кухнею, чарівною музикою, смачним вином та звичайно з великою кількістю брендів. Саме ця країна є одним з законодавців моди і приймає всесвітньовідомі покази. Італія вміє надихати на створення дійсно унікальних та витончених шедеврів стилю та краси. Компанія Modoza, що займається продажем італійського взуття, допоможе нам розібратися хто з добре відомих нам брендів походить з цієї дивовижної середземноморської країни?

Prada

Якщо розглядати італійські бренди, що займаються створенням сумок, Prada займає серед них чільне місце. Він був створений в 1913 році. Тоді це був лише невеликий магазин у Мілані, що продавав виробі зі шкіри та сумки. Сьогодні Prada знають та шанують у всьому світі. Головними трьома складовими успіху бренду є елегантність, бездоганний стиль та використання чітких ліній.

Versace

Всесвітньовідомий дизайнер Джанні Версаче починав свій шлях у модному всесвіті зі швейної майстерні свої мами. Саме там він робив перші кроки в якості модельєра одягу. В 25 років він переїжджає до Мілану, де розроблює декілька успішних колекцій для Complice та Genny.

І в 1978 році разом зі своїм братом, дизайнер створює бренд Gianni Versace. Перші колекції новоствореної модної компанії зазнали великого успіху. Сміливі та незвичайні образи представляли дещо іншій погляд на вже знайомі модні тренди. Джанні Версаче належить багато цікавих інновацій. Серед них – кольчужна сукня, що з’явилася в осінньо-зимовій колекції 1982-83 років. Велику роль у закріпленні бренду Versace на модному олімпі зіграла його співпраця з театром Ла Скала. Протягом кількох років, він створював неймовірні сценічні костюми для акторів.

Через раптову загибель Джанні Версаче, зараз управлінням бренду займається його сестра Донателла. Багато хто пророкував, що вона не впорається з таким важким завданням. Але не дивлячись на всі труднощі, бренд продовжуєш тішити своїх прихильників новими незвичайними та стильними колекціями. Бренд Versace можна з впевненістю назвати яскравою епохою у калейдоскопі високої моди.

001Gucci

Одним з найстаріших модних будинків вважається Gucci. Адже його історія почалася ще у далекому 1904 році. Його заснував Гуччіо Гуччі і до теперішнього часу компанія носить ім’я свого «батька». Бренд активно використовує у своїх колекціях сучасні модні тенденції. Він займається створенням не тільки сумок, а й взуття, прикрас, парфумерії та іншого. Вже більше 100 років, Gucci залишається прикладом беззаперечної якості та вишуканої моди.

Valentino

Любов до цього італійського бренду об’єднує таких відомих жінок як Елізабет Тейлор, Одрі Хепберн, Шерон Стоун. І здається у світі важно знайти людину, яка б не обожнювала образи Valentino.

Історія бренду почалася в 60-роках минулого століття. Ще в юному віці засновник фірми – Валентіно Гаравані вирішив присвятити все своє життя моді та красі. Спочатку він працював в якості молодого дизайнера в модних будинках Жана Дессе да Гі Лароша. Після завершення навчання, він зосереджується на створенні власної справи.

Перші колекції нового бренду були добрі зустрінути модної спільнотою. Найбільш яскравими лінійками одягу вважаються біла та червона. Першу він презентував в 1967 році і одразу підкорив не тільки вибагливих модниць, але і прискіпливих модних критиків.

Червона ж колекція продовжує розширюватися та поповнюватися і сьогодні. Вона складається лише з червоних суконь Valentino, які вже можна вважати справжньою класикою. Відомо, що саме червоний та його відтінки є улюбленими для Валентіно Гаравані.

Після 4 років роботи, модельєр залишив світ високої моди та передав свою компанію Граціє Чіурі та Пьєру Паоло Піччьолі. На теперішній час, під італійською маркою випускається одяг для чоловіків та жінок, аксесуари, парфумерія, виробі зі шкіри. Valentino заслуговує статусу своєрідного путівника у складному та заплутаному світі моди для тих, хто бажає віднайти власний шлях.

Moschino

Саме цей бренд зумів довести всьому світу, що італійці вміють дивувати. Символом справжнього епатажу та виклику суспільству є бренд Moschino. Його заснував в 1983 році Франко Москіно. Спочатку бренд мав назву Moschino Couture, але потім її було скорочено до більш знайомої нам.

Кожна модель цього модного будинку – це поєднання іронії та тонкого гумору. Деякі прихильники навіть називають його «класика з приколом» і з цим виразом важко не погодитись, розглядаючи колекції Moschino. Асортимент бренду охоплює усі сфери життя сучасної людини. Розкішні вечірні образи, взуття, зручний одяг для повсякденного користування, сонцезахисні окуляри та багато іншого від відомого італійського модного будинку чекає на вас.

Liu Jo

Італійська компанія Liu Jo почала свою роботу в 1995 році завдяки спільній роботі братів Марки. Їх батьки були власниками невеликого бару, де гостям пропонувалися піца та паста. Проти вони не захотіли продовжувати сімейну справи і обрали для себе інший, модний шлях у житті.

Марко та Ваніс Марки тяжіли до чогось прекрасного і мали бажання займатися створенням елегантного одягу для прекрасної статі. Свій шлях до успіху вони починали з маленького ательє і трьох робітників. А вже сьогодні – це величезна модна імперія, що кожного року заробляє не менше 230 млн євро.

Такий успіх був можливий завдяки тому, що образи Liu Jo ніколи не належали до вульгарних чи надто відвертих. Їх колекції вирізняються використанням витриманого силуету та стриманою кольоровою гаммою. Жіночу природню сексуальність брати Марки намагаються підкреслити за рахунок особливого крою свого одягу.

Вони буквально прокинулися знаменитими після того, як в їх рекламній кампанії прийняла участь відома модель Кейт Мосс. Після того, слава про італійський бренд докотилася навіть до Голівуда. Сьогодні образи від Liu Jo можна помітити на таких зірках як Ешлі Сімпсон, Сара Мішель Геллар та Наталі Імбрулія. Фірмові магазини бренду можна зустріти у багатьох великих містах Європи та Азії. Окрім одягу для дорослих, модельєри також активно розвивають нові напрями – вироби для дітей та моделі з деніму. Італійський шарм у поєднанні з відміною якістю та класичним дизайном допомогли Liu Jo стати символом гарного смаку та успіху.

Від admin