Центральну площу Тернополя готують до новорічних свят. Працівники вже почали звозити усі необхідні матеріали для спорудження будиночків Файного Зимового містечка. Роботи багато, тому розпочали зараз, щоб встигнути до 6 грудня реалізувати усе задумане, пише Доба.

“На монтаж ми маємо приблизно 2,5 тижні. В нас заплановано відкриття на 6 грудня. Легші конструкції будуть монтуватися вже в останній тиждень. А ті конструкції, які важчі в монтажі (це будиночки, гірки)  – ми будемо робити вже, а в останній тиждень воно буде тільки декоруватися оформлятися, підсвітлюватися”, – каже директор КП “Туристично-інформаційного центру міста Тернополя” Тарас Ковальчук.

Не обійдеться цього року і без новинок. Серед них Резиденція святого Миколая, споруджена в вигляді геокупола. Вона буде діяти постійно і за час святкувань тут проводитимуть різноманітні майстеркласи для дітей і їх батьків.

А уже 18 грудня у цій резиденції відбудеться передсвятковий вечір казок. Цього року на площі буде найбільший в Україні атракціон “Пересувний корабель” довжиною 22 метри. Також гірка з тюбами, яка минулоріч розташовувалась біля озера тепер буде біля фонтану Кульбаба. Діяти Файне Зимове містечко 2020 буде з 6 грудня до 26 січня.

dd99279fb37ef740cacf4bcf130938ff-wide-big

 

Від admin