В Тернополі вперше пройшов англомовний благодійний аукціон. Викладачки іноземної мови об’єдналися, щоб зібрати гроші на операції для дітей з вадами серця.

Повідомляє «Ternopil.eu» з посиланням на «Файне місто».

Тернополянки в онлайн-режимі навчали учасників марафону англійській мові. Загалом участь в англомовному марафоні взяли більше 50 учасників. Кожен учень за уроки робив благодійний внесок. Варто додати, що до марафону приєдналися учасники не лише з України, а й з Канади, Франції, Німеччини, Італії та Сполучених Штатів Америки.

Одна із організаторок заходу вчителька англійської мови Людмила Небельська розповіла, що була вражена великою кількістю учасників, які прагнули не лише здобути нові знання, а й долучитися до благодійності. До перевірки домашніх завдань учнів залучали ще п’ятьох викладачок з англійської мови.

Через значну кількість учасників, був досить великий об’єм роботи, тому працювалося важко. Однак, організатори англомовного аукціону на це не зважали, адже всі працювали задля досягнення спільної мети.

В результаті благодійного аукціону вдалося зібрати колосальну суму – 20 тисяч доларів. Зібрані кошти перевершили всі сподівання. Тому, засновники англомовного фестивалю не планують зупинятися на цьому і організувати наступний захід вже весною 2020 року. Новий аукціон може стати більш масштабним і щодо кількості учасників, так і щодо кількості завдань.

Слід зазначити, що всі зібрані гроші передали в Центр дитячої кардіології та кардіохірургії «Охматдит». Щоправда, цієї суми вистачить лише на одну операцію, проте вона зможе врятувати маленьке життя.

Нагадаємо, під час благодійного аукціону в Тернополі в рамках проекту PRO_Милосердя вдалося зібрати 45 тисяч гривень на автомобіль, що розвозитиме їжу людям похилого віку. Соціальне таксі щопонеділка постачатиме гарячі обіди потребуючим.

ліка

Від admin