У Кременці, на Монастирському цвинтарі, утворили сміттєзвалище. Відсутність сміттєвих баків, купи пластику та будматеріали скидають прям посеред цвинтаря. Про це повідомлять люди в соціальних мережах.

Як зазначають мешканці, сміття ніяк не прибирають. Проте, час від часу його підпалюють. На цвинтарі також не має ні води, а між могилами купи пластику.

«Принагідно хотіла б звернути увагу влади до Монастирського цвинтаря, адже у кожного кременчанина там поховані чи рідні, чи друзі, і це також історичне місце. Цієї неділі приїхала відвідати близьких і була неприємно вражена, що на кладовищі горіли-диміли-тліли купи звалищ сміття, в тому числі та пластик. На кладовищі немає ні води, ні смітників, а при в’їзді, де стоянка автомобілів, взагалі стихійне звалище з будматеріалів, сміття, та напіврозваленого колишнього “місця прощання”», — зазначає у своєму дописі Tetiana Stakhiv.

Жителі міста вважають, що комунальники недбало відносяться до роботи, адже саме вони відповідають за стан цвинтарів у місті.

«Невже не можна впорядкувати кладовище, порозчищати від тих між могильних куп, організувати забезпечення водою, смітниками, вивезенням сміття так, як це роблять в інших містах?Хіба на це потрібні величезні кошти?Чому така зневага до історичного місця, до пам’яті предків? Адже соромно і перед ними, і перед туристичними групами, що відвідують цвинтар…Думаю, що мене підтримають багато кременчан» — йдеться у дописі.

aebf1d6e0d2ef4ab4820898d92decc6a

Джерело: TeNews

Від admin