Одна із ОСББ Чорткова подало заявку на участь у програмі Фонду енергоефективності України. Власники одного із багатоквартирних що на вул. Коновальця, 2, долучилися до програми підтримки енергомодернізації ОСББ «Енергодім».

Фонд енергоефективності України запрацював цьогоріч. Він надає можливість для ОСББ вигідно утеплити та модернізувати будинки. Програма Фонду ЕЕ пропонує часткове відшкодування вартості утеплення будинків.

Регіональний консультант проекту у Тернопільській області Михайло Мельник каже: сподівається що у 2020 році мешканці ОСББ «Коновальця N2» житимуть  в енергомодернізованому, теплому, затишному будинку. «Щиро дякую голові правління ОСББ Ларисі Бойчун за наполегливість, енергійність та вміння згуртовувати мешканців для добрих справ», – зауважує Михайло Мельник.

Додамо, що для ОСББ Чорткова також працює Програма підтримки, яка дає змогу мешканцям багатоквартирних будинків отримати з місцевого бюджету відшкодування частину коштів для робіт з енергоефективності, а саме, на заміну покрівлі, вікон, утеплення фасадів.

bd6b0f2dbea45b55b924e992d290144b

Від admin