Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик разом із начальницею Бережанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області Марією Наконечною відвідали підопічних стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бережанського району і передали їм подарунок (електричну сушку для одягу) з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

   Довідково: з 2008 року у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бережанського району функціонує відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання в селі Саранчуки. Дане відділення розраховано на 25 ліжко-місць. На сьогоднішній день в ньому проживає 14 осіб похилого віку, які за станом здоров’я потребують постійного стороннього догляду. Громадяни перебувають на повному державному утриманні, одержують необхідні їм соціальні послуги та відповідно до встановлених норм забезпечуються твердим та м’яким інвентарем, раціональним чотириразовим харчуванням, медичним обслуговуванням.
   З нагоди свят у відділенні організовуються концертні виступи за участю місцевих аматорів та школярів, щонеділі місцевим священиком відправляється молебень за здоров’я підопічних в капличці, що знаходиться у приміщенні відділення, організовуються святкові обіди та подарунки.
1570529363_img-a75afbedda3875b58c473ef2ab27929a-v

Від admin