3c787c7ebfbb2055a314782a6157679bУ знайомствах в інтернеті немає нічого страшного чи ганебного. Усі ми вже звикли до свайпів в Тіндері, підписок в Інстаграмі і махаючих долоньок на Фейсбуці. Навіть альтернативну історію знайомства для друзів і рідних придумувати необов’язково. Вам менше повірять, якщо ви розповісте про те, що побачили один одного в барі або в ліфті одного бізнес-центру.

Але є ті типи знайомств в інтернеті, які приречені на провал. Ми дуже турбуємося про твоє щастя і радимо уникати провальних помилок, якщо ти хочеш знайти кохання в мережі.

1. Дікпік/фотосесія в білизні/посилання на порно з твоєю участю

Якщо ти поставиш оголену фотографію в профілі на Тіндері – великого і світлого кохання не чекай. Це, звичайно, не цитата Конфуція, але мудрець порадив би тобі те ж саме, якби він жив в 2019. Всі хлопці нормально розуміють такі натяки і відразу звуть тебе в ліжко, а якщо на твій профіль натрапили знайомі – ти вже жертва слатшеймінгу, навіть до ворожки не ходи.

Починати знайомство з банальної фрази про сантиметри і відправляти услід за нею картинку зі своїм членом в руці – теж не мудрий варіант (ми ж уже розповідали тобі про те, що жінкам НЕ подобаються дікпікі). У кращому випадку, вона посміється і забуде. У гіршому – на твій член доведеться дивитися і її подругам в одному з нескінченних чатів.

2. Відчайдушні пошуки зустрічі

“Я під’їду куди захочеш”/”назви будь-який зручний час”/”я теж працюю до 5 ранку” – це пахне відчаєм. Навіть не так: це і є синонім відчаю. Якщо тобі запала в душу чиясь аватарка – це не означає, що потрібно нависати над людиною і постійно нагадувати їй про те, що ти не проти зустрітися. Якщо симпатія по аватаркам взаємна – зустрічі не відтягують, повір.

3. “Пам’ятаєш мене?”

Ще смішніше, якщо у вас все-таки вийшов match в Тіндері а ти з’являєшся тільки через півроку і питаєш, чи в силі та пропозиція випити по келиху в четвер. Вибач, але всі дуже цінують свій час і рідко чекають повідомлення від незрозумілого персонажа з мережі.

4. “За*бав твій ігнор”

Жахливо.

Дратують.

Такі.

Повідомлення.

Особливо від абсолютно незнайомих людей. По-перше, хто сказав, що тобі повинні відповісти? А по-друге, чому ти взагалі дозволяєш собі хамити людині, яка і не збиралася тобі відповідати?

Існує дуже маленький відсоток мілленіалів, які готові писати пояснювальну записку тим, хто їх не цікавить. Гостінг, звичайно, штука неприємна, але і натяку прозоріше бути не може – не відповідають, значить не хочуть відповідати.

5. Фотографії родини/розповіді про прабабусю/скан диплома

Знайомства в інтернеті – це дуже специфічно (хоч і нормально, від своїх же слів не відмовляємося). Тут не варто розповідати про себе те, чого не питали. Якщо ти раптом скажеш щось не те на побаченні – ніхто цього не доведе, але якщо допустиш помилку і поділишся сокровенним в інтернет-листуванні – назад дороги не буде. Скріншоти ж не горять.

Не роби дурниць і будь розумничкою, якщо виходиш на відкриту полювання в інтернет.

3c787c7ebfbb2055a314782a6157679b

Джерело: tochka.net

Від admin