Збудувати багаторівневий підземний паркінг під «Універмагом» пропонують тернополяни. Таку петицію зареєстрував на сайті міської ради 11 вересня 2019 року Олександр Строчак. Зокрема, у петиції він пише:

«В зв’язку з реконструкцією вулиці Чорновола, стало набагато менше місць для паркінга і люди, які працюють у центрі почали паркуватися на маленьких вулицях, тим самим створюючи для жителів цих вулиць незручності. Тому пропоную створити багаторівневий платний підземний паркінг під будівлею ЦУМ. Це покращить стан з парковкою в центрі і розгрузить місто від великої кількості припаркованих машин», – зазначає Олександр Строчак. Підтримати петицію можна за посиланням:

https://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/1185

a43e332962176e7fe8c896a3798e365e

Джерело: TeNews

Від admin

Один коментар до “Тернополяни хочуть підземний паркінг під Універмагом”
  1. Пропозиція явно неадекватна і ніяк фінансово не прорахована. Набагато краще і дешевше робити не підземні, особливо в Тернополі, де значна частина міста намита на болоті. А надземні багатоповерхові паркінги. Так в центрі, поруч із ЗД вокзалом є величезна парковка, територія здана в оренду. Проте, рішенням міськради можна там зробити величезну багаторівневу парковку. На даний момент там паркується більше 200 автомобілів. Якщо зробити парковку на дану площу і в 5 поверхів – це збільшить кількість паркомісць з 200 до 1000. На даний момент в центрі міста стільки паркомісць навіть немає. Якщо робити парковку на 10 поверхів – відповідно кількість паркомісць зросте до 2000, що перекриє всі потреби на декілька років вперед.
    Гроші на даний проект пропоную взяти з зборів за паркування по всьому місту зараз. На даний момент в Тернополі налічується майже 10 000 платних парковочних місць (9800+) Якщо в середньому з кожного паркомісця в день збирають хоча б 10 грн (а насправді в рази більше) – то в день ці місця приносять місту 100 000 грн в день. Або 3 000 000 в місяць. Це за умови що з кожного місця збирають 10 грн (в реальності в рази більше)

Коментарі закриті.