14 вересня на міському стадіоні Тернополя пройде центральний матч туру за участю футбольної команди «Тернопіль АТО», після чого відбудеться церемонія нагородження команд-призерів та урочисте закриття п’ятого сезону Єдиного Чемпіонату «Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО/ООС.

Початок матчу о 14.00год.

Організатором Чемпіонату є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» та за сприяння Міністерства у справах ветеранів України та Федерації Футболу України.

Чемпіонат офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2019 рік.

Цього року у Чемпіонаті взяли участь 88 команд сектору безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві з половиною тисячі учасників бойових дій — захисників України.

Всеукраїнська Футбольна Ліга Учасників АТО — це наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів: «КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ».

За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість розіграти перехідний КУБОК ГЕРОЇВ АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.

Запрошуємо небайдужих тернополян та гостей міста прийти на стадіон та підтримати тернопільську футбольну команду учасників АТО.

fk-ternopil-ato

Від admin