Обурений тернополянин Dubelt Ruslan влаштував гонитву за маршруткою, водій якої ледь не переїхав його. Про це написав у своєму фейсбуці. Орфографія та граматика автора збережені.

Зробимо це чмо відомим.Але вся історія почалася зранку. Заходжу в автобус -22 маршрут,даю готівку і прошу у водія квиток,на що чую відповідь-я не хочу давати квиток,я водій і повинен їхати а не видавати квитки,тим більш валідатори не пройшли сертифікації і вони нечинні згідно усіх вимог.Вислухавши казки водія,спокійно ще раз попросив квиток- видав,щось бурчав,не звертаючи уваги я доїхав до місця призначення.

А далі найцікавіше-приблизно 18 год зупинка Подоляни натрапляю на цього ж хама-знову ж та сама історія- кидає мені квиток,я прошу щоб він зачекав 10 сек-виходжу щоб зробити фото номерів автобуса – падло закриває двері,починає їхати чуть не переїхавши мені ногу і тупо тікає.Ппц..Спортивна форма в нормі))-починаю бігти на перехоплення в районі церкви на Симоненка- майже добігаю і бачу що чудак знову тупо тікає.Вкурвляюся-їду в АТП на Лозовецьку- автобус їхній.

Заходжу- починаю спілкуватися з п.Андрієм(одним з керівників підприємства)і чую прохання не роздувати ситуацію,бо у водія неприємності в сім’ї,але курва я міг бути травмований через його наїзд. Порадьте друзі як діяти далі…..Номера автобуса 1228-той що втікає якщо що))”.

0-5

Джерело: Голос

Від admin