У разі отримання листа від Державної міграційної служби України, текст якого має, на Ваш погляд, підозрілий характер, і в якому вимагається надання/підтвердження/спростування персональних даних або ж у такому листі не дотримані всі встановлені інструкціями з діловодства реквізити, просимо переконатися у автентичності таких документів, зателефонувавши до канцелярії за номером телефону (044) 279-64-73.

Документи, які направляються Міграційною службою, оформлюються на фірмових бланках, які містять наступну інформацію: номер бланку, юридичну адресу органу, номер телефону, електронну пошту, посилання на офіційний веб-сайт та код ЄДРПОУ.

Крім того, всі офіційні документи ДМС мають містити обов’язкові реквізити, а саме: найменування установи – автора документа, назву документа (крім листів), дату, реєстраційний індекс документа, заголовок до тексту, сам текст та підпис уповноваженої особи.

Враховуючи зазначене, просимо уважно ознайомлюватися із текстом документу та наявністю у ньому всіх обов’язкових реквізитів, а також застерігаємо від можливих підробок та просимо виважено підходити до їх виконання.

5384_724x0_803

Від admin