«Музей національної слави», який переміг минулого року у Громадському бюджеті Тернополя серед малих проектів, вже реалізований. Презентація молодіжного сучасного простору, який був створений в рамках цього проекту, відбулася на День міста, 28 серпня.

«Цей музей повинен стати потужним молодіжним центром, об’єднати молодь для проведення різних заходів, зустрічей та онлайн-конференцій, – розповідає директор Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола Марія Бабюк. – Власне, у цьому була його основна мета – створити простір, який буде оснащений не лише атрибутикою та ілюстраціями, що демонструють славетні сторінки історії України від найдавніших часів до наших днів, а й забезпечений потужним технічним оснащенням для проведення різних інтерактивних заходів».

Міський голова Сергій Надал подякував авторам та усім, хто займався реалізацією цього проекту.

«Українці – це нація переможців. І дуже добре, що у місті та в Україні з’являються такі проекти, як сучасний «Музей національної слави», які демонструють визначні сторінки нашої історії. Адже на цих стендах є інформація про новітніх Героїв, які п’ять років тому зупинили військову агресію на Сході України, – зазначає міський голова. – Сподіваюся, що цей простір стане місцем зустрічі молодіжних організацій та усіх тернополян, місцем організації цікавих подій».

muzey-natsionalnoi-slavi-28-08-2019

Від admin