ІХ традиційний турнір з футзалу «Кубок голови Тернопільської обласної державної адміністрації», присвячений Дню Незалежності України, 26 серпня 2019 року провело управління фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації за підтримки Федерації футболу Тернопільської області. Команди змагалися на майданчиках зі штучним покриттям Тернопільського національного економічного університету, що на вулиці Львівській, 5, у Тернополі.

У змаганнях взяли участь представники державних установ, підприємств, організацій, органів місцевого самоврядування та інші. Зокрема, свої команди представили: Тернопільська ОДА; головне управління державної казначейської служби спільно з КП «Тернопільводоканал»; в/ч 3002 Національної гвардії України; головне управління Національної поліції у Тернопільській області; управління ДСНС у Тернопільській області; Тернопільська міська рада; Тернопільська митниця ДФС; головне управління ДФС у Тернопільській області; «Нотаріуси Тернопілля»; ФК «Вставай, сонце».

За підсумками групового турніру до півфіналу пробились команди Тернопільської ОДА, Тернопільської міської ради, головного управління ДФС та головного управління Національної поліції в області (команда – на фото справа).

Півфінальні матчі показали принциповість суперників та напружену боротьбу до останніх секунд гри. У першому півфіналі команда Тернопільської ОДА в серії пенальті перемогла команду Національної поліції – 1:0 (основний час гри завершився нічиєю – 1:1).

Цікаво, що з п’яти пробитих пенальті лише один м’яч опинився у сітці воріт. Другий півфінал між командами Тернопільської міської ради та Національної поліції завершився перемогою міської ради з рахунком – 2:0 (команда – на фото зліва).

Перед останнім матчем турніру відбувся «втішний фінал», у якому команда Національної поліції здолала «фіскалів» з рахунком 3:1.

Фінальний матч став бенефісом державних службовців! Численні глядачі та вболівальники побачили цікаву і напружену гру з великою кількістю красивих голів, у якому держслужбовці перемогли команду муніципалів – 3:2! Отож, місця на п’єдесталі пошани розподілись так: третє місце – команда поліції, друге місце – команда Тернопільської міської ради; перше місце – команда ТОДА (на фото справа).

Також під час змагань було визначено кращих гравців турніру. Ними, зокрема, стали: кращий воротар – Шевченко Євген (поліція) (на фото зліва), кращий бомбардир – Костів Михайло (Тернопільська ОДА), кращий гравець – Пукас Іван (міська рада).

Команди та учасники змагань були нагороджені м’ячами від Федерації футболу Тернопільської області та кубками, грамотами, медалями, вимпелами, нагородною атрибутикою і пам’ятними призами управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації.

futsal_foto

Від admin