Тернополяни, які шукають роботу, мали гарну нагоду підібрати собі місце праці, побувавши на презентації ТОВ «АТБ-маркет», яку організували фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Начальник сектору товариства Ольга Бахур та регіональний менеджер з персоналу Вілена Коваленко розповіли присутнім, що підприємство засноване у 1993 році у м. Дніпро. Зараз в Україні працюють понад 900 магазинів. Компанія «АТБ» – це, з одного боку, стабільність, впевненість в завтрашньому дні і гідна заробітна плата, з другого – постійний розвиток, нові можливості та нові знання. А для тих, хто хоче та вміє працювати, двері «АТБ» завжди відкриті.

Представниці роботодавця запропонували вакансії продавців-консультантів, охоронників, вантажників, прибиральниць, в нових магазинах – заступника керуючого магазином, адміністратора, товарознавців; також є вакансії для осіб з обмеженими фізичними можливостями на робоче місце укладальник-пакувальник.

Ольга Бахур та Вілена Коваленко ознайомили присутніх із вимогами до претендентів, умовами праці та її плати, розпорядком робочого дня; розповіли про мотиваційні програми для персоналу, кар’єрний ріст і можливість безплатного навчання.

19 шукачів роботи заповнили анкети, а ті, хто зацікавився пропозиціями роботи – поспілкувались з представницями роботодавця з питань подальшого працевлаштування.

2019-08-15-1 АТБ

Від admin