Новий пандус облаштували працівники ПП «Східний масив» у будинку на бульварі Данила Галицького, 6. Як розповідає директор ПП «Східний масив», роботи виконані на прохання мешканців багатоповерхівки, а саме – пана Михайла  Івашківа, матір якого впродовж останнього часу змушена пересуватися на інвалідному візку.

Наша мама декілька років тому перенесла складну операцію на серці, – розповідає пан Івашків. – У процесі операції їй поміняли три клапани, втім це не вберегло її від інсульту. Якийсь час мама могла ще пересуватися на ногах, але доля розпорядилася так, що довелося дістати для неї інвалідний візок. Після цього виникла проблема виїзду із багатоповерхівки. Я звернувся до директора підприємства «Східний масив» Михайла Дереворіза і роботи із облаштування пандуса були виконані в рекордно короткі терміни. Працівники порадили нам, як було б краще, зробили все швидко і якісно, тому я дуже задоволений і вдячний.

Приміром, у 2015 році працівники підприємства облаштували пандус у другому під’їзді будинку за адресою просп. С. Бандери, 94.   Пандус було облаштовано для подружжя, що мешкає на восьмому поверсі будинку. І чоловік, і дружина пересуваються за допомогою інвалідних візків.

Також працівниками ПП “Східний масив” завершено роботи по облаштуванню пандуса при вході до під’їзду у будинку за адресою проспект Степана Бандери, 47.

3481fa1e0ae305787df0b5b5228ea97204813f51

Від admin