До уваги дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті Тернопільської міської ради.

Прохання в найкоротші терміни поновити документи в облікові справи з квартирного обліку з метою своєчасного подання списків дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання для розгляду питання можливості забезпечення житлом.

Нагадаємо, 26 червня 2019 року Кабінет Міністрів України прийняв Постанову №616, якою визначив Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

За детальнішою інформацією звертатися у відділ квартирного обліку та нерухомості Тернопільської міської ради, вул. Листопадова, 6, ІІ поверх, тел. 40-41-30.

gitlo-dlya-ditey-sirit-ternopil

Від admin