У селі Тютьків на Теребовлящині люди вимагають облаштувати автобусну зупинку. Наголошують, що доволі часто водії рейсових автобусів не зупиняться біля їхнього населеного пункту і їдуть до Дарахова. Відтак пасажирам доводиться повертатись пішки до перехрестя.

Місцеві кажуть, давно просять облаштувати біля перехрестя зупинку. Писали звернення у районну раду. Але досі рішення ніякого немає. Юрій Іваніцький каже, односельчани готові облаштувати зупинку самостійно, але потрібен дозвіл.

—  Як у нас відбувається, село є, а зупинки немає. Тобто люди, які з Тютькова хочуть поїхати, наприклад, в Тернопіль, то зупинка є, а вернутись – немає. Зараз літо, багато людей їдуть додому до батьків, то вони повинні виходити у Дарахові, тобто в сусідньому селі. А там автобусна знаходиться аж за рестораном, – каже житель с. Тютьків Теребовлянського району Юрій Іваніцький.

Сільський голова Дарахова Марія Сивульська прохання мешканців підтримує. Жінка розповідає: і сама неодноразово піднімала питання необхідності зупинки у районній раді. Однак відповідь однозначна: поблизу перехрестя громадський транспорт зупинятись не може.

Поки рішення стосовно зупинки досі не прийняли, та місцеві жителі мають надію, що їх таки почують.

Джерело: Доба

2-irpen_-1227198b-e1554970227911

Від admin