Пані Ірині – 51 рік. Вона – мама двох чудових доньок та щаслива бабуся. Буквально нещодавно її життя перевернулось із ніг на голову. Адже місяць тому жінка випадково виявила у себе на грудях гульку, наявність якої занепокоїла її.

Пані Ірина відразу звернулась за допомогою до лікарів, а шокуючий діагноз поставили їй київські медики.

– Аналізи підтвердили, що пухлина злоякісна. Це було неочікувано, сказали треба удаляти поки ще початкова стадія, ще немає розповсюдження метестаз, – каже онкохвора Ірина Прох.

Жінка каже, операцію потрібно проводити терміново, оскільки через пункцію, а це необхідний аналіз, пухлину зачепили, і через це хвороба прогресує набагато швидше. Вже сьогодні ввечері Ірина їде у Київ, де наступного тижня проведуть операцію з видалення пухлини. Кошти на проведення якої допомогли зібрати небайдужі люди.

– Діти мої запустили це у Фейсбук і багато людей на операцію гроші поскидалися. Я вдячна стільком незнайомим людям, за доброту і я сьогодні їду в Київ, – каже Ірина Прох.

Зараз не лише Ірина, а й її рідні та друзі звертаються до небайдужих, аби допомогли зібрати кошти на післяопераційний період та подальше лікування.

– Після операції на скільки я знаю виписують такі уколи, що один лише вартує 7000 гривень. А не зрозуміло скільки тих уколів потрібно буде. Це все буде зрозуміло після аналізу пухлини як її видалять. Може рік, можливо менше, – каже Ірина Прох.

Ірина Прох каже, на перший період після операції потрібно щонайменше 250 тисяч гривень. Така сума для неї непідйомна, тому і звертається до кожного про допомогу.

Зараз жінці не дають падати духом рідні, близькі та друзі. Ірина кожного дня молиться та надіється на людську доброту і небайдужість. Картка Приватбанку: 5168 7551 1232 9871 (Прох Ірина Володимирівна).

49756e2237b8fec02c004bbea41633a39bd2c1c6

Джерело: Доба

Від admin