Повідомлено про підозру та взято під варту двох жителів Теребовлянського району, які спричинили тілесні ушкодження жителю міста Тернополя, внаслідок чого потерпілий помер.

Теребовлянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, вчиненого групою осіб, що спричинило смерть потерпілого, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Так, в ніч з 06 на 07 липня цього року в лісовому насадженні поблизу водойми, в одному з сіл Теребовлянського району, місцеві жителі 1995 р.н., під час конфлікту завдали тілесні ушкодження жителю м. Тернопіль 1992 р.н., що призвело в подальшому до смерті потерпілого.

За принципової позиції прокуратури підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Довідково: санкція статті Кримінального кодексу України за вчинення даного кримінального правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

бійк

Від admin