У с. Гриньки, що на Лановеччині, чоловік своїми побудував унікальний “вулик-церкву”.

Як розповідає Орешкевич Микола, він уже 70 років займається бджільництво. Оскільки бджоли мають унікальні лікувальні здібності, то виникла ідея розробити приміщення для апітерапії. Продивившись багато ресурсів чоловік створив власний проект будівлі, яка складається з 10 бджолосімей, з приміщення символічної “церкви”, а також з двох лежанок на яких люди проходять апітерапію.

 

За час існування «вулка-церкви», чоловік прийняв не одних пацієнтів. До нього на сеанс приїжджають люди різного віку та з різними захворюваннями.

«На апітерапію приїжджав чоловік з Києва. У нього хвороба Паркінсона. Йому важко було робити звичайні для багатьох людей речі, такі як: одягнутися, вмитися, побритися. Він пройшов десять сеансі по дві години кожного ранку. На першому сеансі йому було дуже важко протриматися, тому що коли він лягав у нього все тіло починало боліти. Уже після п’ятого сеансу йому стало легше. Казав навіть, що краще ніж після лікарні», — розповідає Орешкевич Микола.

За терапію Микола Іванович отримає своєрідну платню. Як таких то цін в нього не має. Люди залишають хто скільки може, а коли приїжджають з дітьми, то він взагалі відмовляється брати в них будь-які гроші.

До слова, окрім апітерапії чоловік також продає мед, воскові настойки, гомогенат тощо.

a32e03cabf2a73d0426ffcfe63a72c25

Джерело: TeNews 

Від admin