Допомогти тваринам і водночас виграти смачний приз запропонувала кременчанам Nadiia Vrochynska Shurypa. Жінка закликає усіх приєднатися до конкурсу-флешмобу на найкреативнішу годівничку для безпритульних тварин.

Інформацію про конкурс на кращу годівничку кременчанка опублікувала у спільноті “Дошка оголошень Кременець! Krempost“.

— Завжди готова підтримати хороші ідеї на благо. І дуже тішуся, якщо це в моїх силах і можливостях. Ідею підкинули друзі, що опікуються тваринами, і я впровадила її в життя при першій можливості. Сама зробила і всіх запрошую змайструвати щось подібне, можна долучити до цього своїх дітей і робити це разом з ними, і таким чином прививати їм добро і милосердя,турботу про братів наших менших, і по мірі можливостей час від часу доливати води і підсипати сухий корм, — пише Надія.

Вона також опублікувала фото годівничок, які з підручних матеріалів змайструвала з дітьми всього за годину. Жінка закликає зробити таку ж добру справу інших жителів Кременця. А тому, хто виготовить найкреативнішу годівничку, Надія вручить солодкий подарунок.

— Виставляйте фото і вказуйте вулицю на якій встановлено. Той, хто отримає найбільше плюсів від кременчан , отримає приз особисто від мене – ось такий надзвичайно смачний порічково-горіховий пиріг з карамеллю , плюс поділюся рецептом, — йдеться у дописі.

собака

Від admin