Протягом червня тривала велосипедна подорож у Афіни активних тернополян. До шести мандрівників долучився відомий тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк. 20 червня група щасливо повернулась додому. Про свої враження від поїздки Михайло Гросуляк написав на своїй соціальній сторінці. Основний месендж – “Ми недооцінили терени, на яких живемо, бо живемо ми в раю!”

Михайло Гросуляк: “Закінчилася наша велоподорож і тепер маю трохи часу, щоб обдумати побачене. Хочу сказати, що ця поїздка не висвічувалась в пресі чи деінде, просто 6 ентузіастів, в один день зібралися до Греції і я з ними. З ними я навчився крутити педалі на шосе, бо більше прихильник гірського катання. Хочу сказати, що то була колосальна підтримка для мене, бо в дорозі ставалося всяке. Я і колесо пробивав не один раз. І спав в наметі. Загалом ми наїхали велосипедами десь 1500 км, з яких я проїхав 700-800. Це також була і релігійна поїздка, кожен наш прийом їжі починався з молитви і кожен день нею закінчувався. Ми планували відвідати Афон, але, на жаль, не вдалося. Але були в Метеорах, чому я дуже радий. Неймовірна краса! Також зустрічалися з діаспорою грецькою, багато спілкувалися, всіх запрошували в Україну. Хочу сказати, що я для себе зробив один висновок. Ми недооцінили терени, на яких живемо, бо живемо ми в раю.

Я приїхав сюди і не можу надихатися нашим свіжим повітрям. В Україні дуже чисто, в порівнянні з Румунією, Болгарією чи Грецією. Ну і їжа, всі ці овочі, зелень, яка є зараз, набагато смачніша, ніж в інших країнах. Дякую Богу, що дав мені сили на таку довгу дорогу і щасливий повернутися в Україну. Всім раджу подорожувати активно, щоб більше побачити світ!

Групу мандруючих супроводжував мінібус. Їсти готували самі. На ніч ставили намети.

49e8ea33753a1e1b80ce7c0e0b1fb843

Джерело: TeNews 

Від admin