Засіб для примусового зниження швидкості руху встановили на вулиці Тарнавського поблизу загальноосвітньої школи №11. Як розповідає начальник відділу технічного нагляду ТМР Олег Вітик, про влаштування «лежачого поліцейського» на вулиці Тарнавського давно точилися суперечки, адже місце доволі неспокійне у плані ДТП.

Поліція не давала погодження на облаштування пристрою для примусового зниження швидкості, адже це суперечить Державно-будівельним нормам, оскільки ухил дороги становить більше 70 одиниць (проміль).

— Ми й самі розуміли, що особливо в зимовий період виникатимуть труднощі для водіїв, зокрема – громадського тарнспорту. Однак, враховуючи останні події та суспільний резонас, викликаний нещасними випадками на даній ділянці, засіб для примусового зниження швидкості руху таки встановли на вулиці Тарнавського, – каже Олег Вітик.

За його словами, було розроблено проектно-кошторисну документацію, яку подали на експертизу та на погодження у поліцію, і після отримання всіх необхідних висновків вчора, 20 червня, приступили до облаштування “поліцейського”.

89790f64ddaff2180fdb75cc9a5f9826446cff36

Від admin