Тернопільська центральна дитяча бібліотека, що на вулиці Миру, 4 стане майданчиком для обміну досвідом людей, які записують разом з дітьми аудіоказки. У вівторок 25 червня у 12 годині тут відбудеться прослуховування-кастинг голосів для озвучення казок. Кастинг проведе генеральний директор громадського дитячого інтернет-телебачення “Веселка ТВ” Діна Ібрагімова (м. Київ). Діна Ібрагімова керує проектом «Байки UA: діти для дітей».

Культурно-мистецький проект «Байки UA: діти для дітей» реалізується за підтримки Українського культурного фонду в рамках програми «Створюємо інноваційний культурний продукт». Під час проекту, з 3 травня по 3 липня, діти разом з дорослими створюють 30 аудіотворів – байок відомого українського письменника Леоніда  Глібова. У Тернополі також протягом двох років записують аудіоказки. Учасники проектів обміняються досвідом, розкажуть про те, як реалізовуються їх проекти та прослухають казки, які розказали діти, а записали дорослі. Веселка TV зустрінеться зі Студією дитячої анімації «Руда Миша», Медіа лабораторією ПК “Березіль” “Медіалаб”, познайомиться з проектом “Історії тих, хто бачить серцем”.

Участь у кастингу можуть взяти усі бажаючі діти віком 6-14 років. Переможці візьмуть участь у начитуванні текстів в рамках наступних проектів «Байка UA. Діти для дітей», а також пройдуть майстер-клас у лабораторії “Медіалаб”.

Телефон для довідки 096-467-03-52.

ebff00dee964245ec40cd9c966158c12

Джерело: TeNews 

Від admin