Працівники сектору контролю за регульованими цінами перевірили одне з комунальних підприємств Почаївського району. Зокрема йдеться про відповідність дотримання законодавства у сфері формування, встановлення та застосування тарифів на послуги з водопостачання, водовідведення та поводження з побутовими відходами за 2018-2019 роки.

Під час перевірки було встановлено, що в період з січня по квітень 2019 року підприємство застосовувало тариф на послугу з поводження з побутовими відходами згідно рішення виконавчого комітету Почаївської міської ради від 28.02.2017 №18 ”Про затвердження тарифів на послуги знешкодження та вивіз твердих, рідких збутових відходів” без затвердженої Інвестиційної програми на 2019 рік.

За результатами перевірки завідувач сектору з конторою за регульованими цінами винесла підприємству припис про усунення порушення вимог щодо встановлення державних регульованих цін у відповідності до Закону України «Про ціни і ціноутворення» та проведення перерахунків споживачам на суму 19,5 тис. гривень.

гроші1

Джерело: Доба

Від admin