Західноукраїнський ресурсний центр продовжує традицію проведення Фестивалю об’єднаних громад Тернопільщини, започатковану у вересні 2018 р.

Цього року теж планується провести Фестиваль громад #РАЗОМ DOBRE!, який покликаний об’єднати громади, що беруть активну участь у програмі DOBRE з метою представлення кращих практик залучення громадян до прийняття рішень, активізації молоді, спільних ініціатив влади і громадськості на користь громади, активностей для підвищення доброчесності і прозорості урядування. Передбачається, що гостями Фестивалю будуть представники 18-ти об’єднаних територіальних громад, які беруть участь у програмі DOBRE, районної та обласної влади, громадських організацій, ЗМІ, представники програми DOBRE та інших програм, які працюють у сфері децентралізації. Орієнтовна кількість гостей Фестивалю без врахування місцевих жителів приймаючої громади 180-200 осіб.

З метою визначення громади, яка отримає можливість прийняти у себе Фестиваль, Західноукраїнський ресурсний центр оголошує конкурс заявок на організацію та проведення Фестивалю серед об’єднаних територіальних громад Тернопільської області, які беруть участь у програмі DOBRE, що фінансується з коштів Американського агентства з міжнародного розвитку.

Дата проведення фестивалю: 15 вересня 2019 р.

Кінцева подача заявок: 30 червня до 18:00

Попередньо планується, що основні заходи Фестивалю повинні бути організованими на відкритому повітрі на території громади – переможниці конкурсу. Для цього ЗУРЦ закупить шатро, яке зможе вмістити біля 180 осіб.
Для участі у конкурсі потрібно заповнити анкету учасника конкурсу та надіслати її зі всіма необхідними додатками на електронну адресу office@zurc.org  до 30 червня 2019 р. до 18:00.

Стосовно додаткової інформації звертатися до Наталі Миколайчук:
+38 050 070 14 56, n.mikolaychuk@ukr.net

121212

Джерело

Від admin