Вечірній кінотеатр на “Циганці” організував тернополянин разом із друзями. Перегляд фільмів відбувається щовечора та є безкоштовним. Обирають для перегляду класику та комедії.

Співорганізатор Тимофій Іванечко розповів, що такі моменти дозволяють побачити Тернопіль у всій красі, пише Часопис.

– Ми лише розпочали сезон, але вже бачимо, що людям це цікаво.  Перегляд фільмів є безкоштовним. Наш проект називається “Доступне кіно” і ми заохочуємо тернополян та туристів відвідувати найяскравіші місця в місті.  Розпочинається перегляд фільмів о 21.45. Відбувається він щовечора, – каже організатор Тимофій Іванечко.

Організатори кажуть, що заважати може лише дощ. На перегляд вже приходять люди цілими компаніями. Беруть із собою їжу та напої. За словами організатора, пляж “Циганку” обрали, бо це місце є дуже популярним серед молоді.

– Ідея була моєю із товаришем. Все зробили власними силами: техніка, трохи облаштували місце, запустили акаунт в соціальних мережах, щоб люди могли знати які фільми будуть сьогодні, – додає Тимофій Іванечко.

Перший перегляд фільму відбувся 14 червня. Для переглядів обирають класику кінематографа або комедії, щоб створити гарний настрій для відпочинку.

кіно

Від admin