У Тернополі триває капітальний ремонт сходів, що ведуть від вул. Замкової до набережної Тернопільського ставу. Цими днями роботи підрядники здійснюють бетонування сходин та площадки п’ятого ярусу лівого спуску. Якість виконання ремонтних робіт перевірив особисто міський голова Сергій Надал.

«Сходи поблизу фонтану «Сльози Гронського» є одним із важливих об’єктів благоустрою, адже вони сполучають центральну частину міста з набережною Тернопільського ставу, і щодня ними проходить велика кількість жителів та гостей міста, – наголошує Сергій Надал. – Оскільки ці сходи були збудовані ще у 60-тих роках минулого століття, вони уже декілька років перебували в аварійному стані та потребували ремонту. Тому цього року з міського бюджету були виділені кошти та уже розпочався ремонт лівого спуску. Для зручності пересування тернополян, ремонтні роботи проводяться поетапно з перекриттям лише одного зі спусків».

При сприятливих погодних умовах капітальний ремонт сходів біля фонтану «Сльози Гронського» заплановано завершити до святкування Дня міста.

remont-shodiv-bilya-fontanu-slozi-gronskogo-13-1

Від admin