Впродовж двох днів у складі української делегації директор компанії «Креатор-Буд» Олег Лахита перебував в Іспанії з робочим візитом. Організаторами заходу став партнер компанії в Україні – виробник вантажних та пасажирських ліфтів ТОВ «Завод Євроформат».

kreator-ispania-2019-2

У складі української делегації, а це – представники «Євроформату» та 10 провідних будівельних компаній України мали зустріч з менеджерами всесвітньо відомої компанії «Fermator», яка є основним виробником та постачальником ліфтових дверних механізмів та дверей.

kreator-ispania-2019-5

У рамках зустрічі партнери обговорили проблемні питання і пропозиції, що стосуються продукції, побували на виробництві та ознайомились з інноваціями, які застосовують з метою підвищення надійності та безпеки в експлуатації, пришвидшення процесу виробництва.

kreator-ispania-2019-6

Також колеги-будівельники з України обмінялись професійним досвідом, ознайомились з діловою елітою та культурною спадщиною Барселони.

kreator-ispania-2019-4

З компанією «Євроформат», а відповідно і провідним світовим виробником «Fermator»,  «Креатор-Буд» співпрацює уже понад 4 роки. «Fermator» – провідний виробник автоматичних ліфтових дверей, що використовуються в житлових та комерційних спорудах, готелях та аеропортах.

kreator-ispania-2019-1

Штаб-квартира компанії знаходиться в Іспанії, а виробничі центри успішно працюють у Франції, Італії, Польщі, Греції, Індії, Бразилії та Китаї. Група «Fermator» ефективно реагує на сучасні вимоги часу, завойовуючи таким чином світовий ринок. Обираючи надійних партнерів, компанія «Креатор-Буд» підвищує якість своїх пропозицій на будівельному ринку України.

kreator-ispania-2019-3

Від admin