В понеділок, 3 червня 2019 року, на Зборівському  міському  стадіоні «Колос», відбулись   Всеукраїнські  фізкультурно-оздоровчі заходи  для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».

Вищеназвані заходи проходять по всій Україні під егідою Міністерства молоді та спорту України, Національного Олімпійського комітету України та Всеукраїнського центру фізичного здоров я населення “Спорт для всіх”.

“Олімпійське літо” в нашій країні  проходить з травня по серпень 2019 року на стадіонах, спортивних майданчиках, у літніх оздоровчих таборах, парках та місцях масового відпочинку і проживання населення.

Головною метою Заходів є залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організація активного відпочинку, популяризація олімпійських цінностей і досягнень українських атлетів у сучасному спорті та Олімпійських іграх, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку їх фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення, піднесення олімпійських цінностей та ідеалів спорту як одного із засобів гармонійного розвитку людини з метою створення толерантного суспільства, поширення ідей гуманізму і виховання патріотизму.

Організували спортивне свято: Служба у справах дітей Зборівської районної державної адміністрації Тернопільської області,  Тернопільський обласний центр фізичного здоров ‘я  населення “Спорт для всіх”.

На зеленому газоні стадіону організатори розташували дванадцять різноманітних станцій, це – “Футбольна естафета”, Естафета “Біг змійкою”, “Човниковий біг”, “Човниковий біг”, “Фрізбі”, “Вправа на скакалці”, „Боулінг” “Баскетбол”, “Естафета  з тенісними м’ячиками”, “Естафета  з тенісними  м’ячиками ”, Естафета “Швидкі і спритні”, “Флорбол ”.

Діти сперечались у швидкості та спритності у цікавих естафетах,  які розвивають фізичні якості та виховують морально-вольові, зокрема волю до перемоги.

Протягом двох годин тривали цікаві спортивні випробування, за перемогу у кожному діти отримували “талони здоров’я”, які в результаті можна було обміняти на призи від організаторів змагань.

Учасники змагань  отримали медалі, відзнаки,  призи з логотипом “Спорт для всіх” від Тернопільського обласного центру фізичного здоров ‘я населення “Спорт для всіх” та  чудові призи від Служби у справах дітей Зборівської районної державної адміністрації Тернопільської області.

Олімпійське літо на Тернопільщині розпочалось!

IMG_20190603_102446

 

Гикава Олена,т.52 03 53.

Від admin