“На порозі самостійного життя”, – табір під такою назвою організували на Тернопільщині для випускників дитячих будинків. Близько тридцяти хлопців і дівчат провели декілька днів на природі за цікавими рухливими заняттями.

Як повідомив керівник благодійного фонду “Майбутнє сиріт” Андрій Назаренко, підсумковий табір “На порозі самостійного життя” тривав з 24 по 26 травня. Побували у таборі старшокласниками дитячих будинків Тернопільщини.

— За цих два дні ми мали багато спілкування, уваги, підтримки та яскравих емоцій! Життя табору, розпочалось із знайомства між учасниками, а завершилось теплими обіймами і дружбою, — розповів Андрій Назаренко.

Програма табору була насиченою та інтригуючою. До прикладу, учні брали участь у створенні власних команд (назва, девіз, пісня, танці); пройшли успішно “Ігри патріотів”; позмагались за приз-скарб у квесті “Від 2 до 102”; виконали усі завдання на швидкість і якість “Місії нездійсненної”; підбили підсумки отриманих знань у квесті “На порозі самостійного життя”; поспілкувались щодо започаткування бізнесу, пише ZZ.

Не обійшлося у таборі і без традиційних пікнів, а також рухливих спортивних ігор. Діти з не терпінням чекають наступного табору.

3908cc716159d2d204dc7e1ecc1f47005eda0203

Від admin