У райцентрі Тернопільщини з’явився перший мобільний додаток “Чортків Smart”, з якого можна дізнатись про всі інформаційні події міста.

Він працює на всіх операційних системах Android та IOS і доступний для завантаження на GooglePlay i AppStore. Цей інформаційний продукт спільно зробили Чортківська міська рада і компанія-розробник ТзОВ “Комкор-Сервіс”. Ініціатори створення додатку його основне завдання вбачають у тому, щоб поліпшити між міською радою, жителями міста і комунальними підприємствами, – пише “Ternopil-future”.

Головною ціллю додатка є інформування мешканців міста у швидкому і доступному режимі про аварійно-ремонтні роботи в електро- і водопостачання, анонси, різноманітні події. Сам же ресурс передбачає різний вміст: актуальні і важливі новини Чортківської міської ради, загальна інформація про історико-культурні пам’ятки, cтаровинні споруди, музеї, масові і спортивні дійства, сучасне життя у місті. Також у додатку можна переглядати онлайн-карту міста і фотогалерею, вивчати туристичні маршрути, а також ознайомлюватись з різними закладами харчування, готелями, службами таксі. Крім того, за допомогою додатку є можливість дізнатись про транспортне сполучення із Чортковом.

У міській раді кажуть, що такий інформаційний ресурс зробить місто значно впізнаванішим для туристів і підвищить їхню цікавість до Чорткова як до туристичного об’єкта.

Додаток має чимало корисних і необхідних функцій, а однією з них є можливість телефонувати до різних інстанцій зі свого смартфону. На інформаційному ресурсі є цілий перелік номерів до необхідних служб і установ.

Ще однією важливою функцією додатку є можливість надсилати повідомлення, тобто він працює і у форматі месенджера. Кожен із жителів міста зможе відправити лист на адресу міської ради через розділ “Зв’язок”- “Повідомити про проблему”. Там же мешканці Чорткова зазначити ім’я і прізвище, електронну пошту, номер телефону і адресу проживання.

e62e594c8751a35aa715a843e2cf599255cfa5f7

Від admin