Паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору виявили при поверхневому огляді працівники патрульної поліції у чоловіка. Житель Козівського району припаркував автівку під залізничним мостом на вулиці Гайовій у Тернополі, а сам стояв поруч.

Окрім згортку в автомобілі Mitsubishi Lancer правоохоронці знайшли електронні ваги, поліетиленові пакетики, металеву ємність з смолоподібною речовиною всередині від якої йшов різкий запах.. Чоловік каже, що усе знайдене – це його особисте та для власного використання.
Речі і речовини поліцейські вилучили й направили на експертизу. Даний факт внесений в єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 309 частина 1 ККУ – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.
Відповідатиме перед законом по такій ж статті і жителька Чорткова. Дівчина тривалий час прогулювалася біля військової частини райцентру.
Коли до неї підійшли поліцейські, вона одразу зізналася, що має наркотики. Два згортки із фольги, заповнених подрібненою кристалічною речовиною рожевого кольору, схожою на амфетамін, вона віддала самостійно.
Речовину направили на експертизу. Як з’ясувалося, двадцятичотирирічна чортківчанка уже притягувалася до кримінальної відповідальності за збут та зберігання наркотичних речовин. Наразі правоохоронці з’ясовують, звідки у дівчини наркотики. Триває слідство.

нарк

Від admin