У день святкування Дня Києва, 26 травня відбувся наймасштабніший спортивно-благодійний захід України – «Пробіг під каштанами». Команда будівельної компанії «Креатор-Буд» у складі 26-ти учасників успішно здолала п’ятикілометрову дистанцію, вперше взявши участь у такому цікавому, позитивному і благородному дійстві. Керівник команди Ігор Гуда запевняє, що цей захід для його колективу – початок нової, доброї традиції, – пише «TeNews».
kreator-marafon-kyyv-27-05-2019-1-1
Спортивне життя компанії та благодійні проекти – це важлива і невід’ємна його частина від початку її створення і до сьогодні. Тернопільська та Київська філії компанії «Креатор-Буд» об’єднали свої емоції і успішно, у чудовому настрої, з усвідомленням суспільно-важливої, благодійної місії, перетнули фінішну пряму.
kreator-marafon-kyyv-27-05-2019-3
Спортивний захід відбувся у столиці зі стартом на Майдані Незалежності. 27-мий забіг, за словами організаторів святкового дійства, був наймасштабнішим за усю історію проведення марафону у Києві. І цьогоріч у ньому взяли участь понад 20 000 шанувальників здорового способу життя та спорту з усієї України.
kreator-marafon-kyyv-27-05-2019-2
Зібрані кошти організатори спрямують на придбання обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, Інституту очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова.
kreator-marafon-kyyv-27-05-2019-4
Спортсмени тернопільської філії «Креатор-Буд» з відчуттям гордості і перемоги повернулися додому і готуються до наступних цікавих суспільно важливих заходів.
Командний дух у здоровому тілі і усвідомлення єдності українців заради добрих справ – основна місія, яка надихала команду «Креатор-Буд» об’єднати свої сили і емоції у Благодійному Марафоні, що провели в серці України.
kreator-marafon-kyyv-27-05-2019-1

Від admin