Своєму молодшому брату просить допомогти тернополянка Наталя Слота. Хлопцеві поставили діагноз артеріовенозна мальформація. Зараз Василь Кальмук на лікуванні в Києві. Лікарі готові прооперувати хворого, проте на це потрібні значні кошти.
Відомо, що 10 травня у 28-річного Василя Кальмука розпочались болі в руці, згодом трапився судомний напад, через це хлопець навіть задихався. Після обстеження в Києві Василю поставили діагноз – артеріовенозна мальформація. Така новина для всієї сім’ї стала шоком, розповідає старша сестра хлопця. Хвороба вроджена. Він з нею прожив 28 років.
Сестра зі сльозами на очах розповідає, у Василя було багато мрій, великі плани на майбутнє. Брат робив перші кроки, щоб розпочати власну справу. А тепер усе це та й взагалі життя хлопця під питанням.
У будь-який момент скупчення судин, що біля мозку може тріснути, а в результаті – крововилив. Та київські лікарі заспокоюють, хвороба лікується, проте потрібно прооперувати хлопця вже на тижні. Вартість першої процедури – близько 100 тис гривень, чи знадобляться додаткові операції лікарі повідомлять згодом. Тож сім’я дуже просить допомогти врятувати Василя.
Номер телефону сестри +38067 355 61 42. Номер картки ПриватБанк: 5168757368773414 (СЛОТА НАТАЛЯ ПЕТРІВНА)

Джерело: Доба

лікар

Від admin