22 травня 2019 року у Тернополі відбулося підписання угоди з представниками компанії «Signify» (раніше відомої як «Philips Lighting») про запуск виробництва світильників для вуличного освітлення в Україні, а саме у м. Тернополі. Збирання світлодіодних світильників для зовнішнього освітлення Philips RoadFlair відбуватиметься, зокрема, на підприємстві «Електросвіт».
Підписання двосторонньої угоди відбулося за участю офіційної Делегації Королівства Нідерланди на чолі з Надзвичайним та Повноважний Послом Королівства Нідерланди в Україні Едуардом Хуксом. Побував на заході та подякував за сприяння у підписанні угоди усім учасникам процесу і міський голова Тернополя Сергій Надал.
«Мені дуже приємно, що відтепер саме у Тернополі будуть збирати новітні світлодіодні вуличні світильники для світового лідера у галузі освітлення. Адже, таке виробництво задовольнить попит України у якісному освітленні, забезпечить розвиток українського виробництва та створить додаткові робочі місця у Тернополі, – запевняє Сергій Надал. – Також я переконаний, що обладнання Philips європейської якості та місцевого виробництва складе гідну конкуренцію на міжнародному рівні».
Сергій Надал також запевнив міжнародних партнерів Тернополя, що наше місто відрите для інвесторів, а міська рада максимально працює для створення комфортних європейських умов для ведення бізнесу.
Довідка. Signify (Euronext: LIGHT) – міжнародна компанія, світовий лідер у галузі світлотехніки для професійного і споживацького ринків. Продукція під брендом Philips, інтегровані системи освітлення Interact і сервіси, що базуються на даних, забезпечують додаткові бізнес-можливості та «перевтілюють» будинки, будівлі і громадські місця. Світильники Philips RoadFlair є кращим рішенням за класом світловіддачі. Вони відрізняються високою ефективністю – більш, ніж 120 лм/ Вт, що перевищує існуючі аналоги, а також відмінним співвідношенням ціни та якості. Виробничі потужності на даному етапі дозволять виробляти у Тернополі до 20 тис. світильників щороку. Першим світильником, виробленим Signify у Тернополі, стане світильник Philips RoadFlair BRP392.
pidpisannya-ugodi-z-filips-2

Від admin