Традиційний щорічний чемпіонат Тернополя з плавання «Кубок мера-2019» 17-18 травня тривав у Тернопільській ДЮСШ №2. За звання чемпіонів боролися майже 200 учасників віком до 17 років, – пише «Місто».
opillia-zmagannya-z-plavannya-kubok-mera-17-05-2019-2
– Це традиційний турнір, який ми проводимо щороку в травні. Цьогоріч брали участь команди з Луцька, Хмельницького, Чернівців, Вінниці та дві команди з Тернополя, – повідомив директор спортивного закладу Андрій Рибак.
Привітав учасників змагань міський голова Тернополя Сергій Надал.
opillia-zmagannya-z-plavannya-kubok-mera-17-05-2019-4
– Нехай велич духу і самовідданість, воля до перемоги, повага до суперників будуть ознакою змагань, – зазначив міський голова. – Також хочу висловити вдячність усім організаторам та партнерам, які, розвиваючи український спорт, розвивають майбутнє України.
Тернопільська пивоварня «Опілля» традиційно підтримало проведення змагань. Під час Кубку всі учасники смакували живим Тернопільським квасом.
opillia-zmagannya-z-plavannya-kubok-mera-17-05-2019-1
– Усі успіхи та перемоги, що здобуваємо на своєму життєвому шляху, не даються легко, – каже директор з маркетингу «Опілля» Володимир Гомівка. – Щоб досягнути успіху, потрібно довго та наполегливо працювати. Це стосується будь-якої сфери діяльності. А особливо – спорту. Зібратися, продемонструвати всі вміння, що вклали у вас тренери, налаштуватися – і буде перемога!
opillia-zmagannya-z-plavannya-kubok-mera-17-05-2019-3
Нагадаємо, що нещодавно «Опілля» підтримало змагання з вільної боротьби і кікбоксингу, які відбувалися в Тернополі.

Від admin