Житловий комплекс «Manhetten», будівництво якого розпочинається  на бульварі Куліша у Тернополі, – нова, якісна сторінка архітектурного нашого міста. Одна із секцій комплексу матиме 16 поверхів, що дає мешканцям унікальну можливість насолоджуватись красою панорами з вікна власної оселі, – інформує офіційний Інтернет-сайт компанії «Креатор-Буд».
kreator-bud-manhetten
Комплекс передбачає повноцінну власну інфраструктуру: підземний паркінг з великою кількістю паркомісць, магазини та об’єкти побутового обслуговування, інтерактивний майданчик для відпочинку дітей та дорослих.
У квартирах будуть великі панорамні вікна, скляні фасади, які нададуть будинку розкішного вигляду, а квартирам у ньому забезпечать багато сонячного світла та відкритого простору. Сучасні планування передбачають застосування технологій відкритого простору open spaсe і підкреслюють європейський архітектурний стиль у будівництві.
ЖК «Manhetten» розташований у центрі мікрорайону, поруч з будинком – духовний центр, школи, садочки, торгівельні заклади, зручне транспортне сполучення зі всіма мікрорайонами обласного центру. Неподалік комплексу запланований парк для відпочинку.
Очікується, що К «Manhetten» стане не лише одним із найкрасивіших комплексів Тернополя, а й комфортним простором для якісного рівня життя його мешканців.
Детальну інформацію про ЖК «Manhette» можна отримати у відділі продажу квартир, що за адресою: вул. Листопадова, 1/3, та на сайті компанії www.kreator-bud.com

Від admin