19 травня за участю очільника Тернополя Сергія Надала на міському стадіоні відбулося урочисте відкриття футбольного сезону та перший домашній матч футбольної команди ветеранів бойових дій «Тернопіль- АТО» з командою ФК «Гоща АТО» в рамках V Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героя АТО.
«Щиро вітаю у Тернополі цвіт української нації – захисників України та величних тілом і духом героїв України, учасників футбольного Всеукраїнського відкритого чемпіонату Героїв АТО. Тернопіль пишається тим, що стає частиною футбольного дійства захисників України, – наголосив Сергій Надал. – Ветерани російсько-української війни стали справжньою елітою української нації. Ви показали свою звитягу та патріотизм на полях Донбасу, а сьогодні Ви показуєте приклад патріотичного та спортивного виховання для української молоді. Бажаю всім учасникам Чемпіонату чудових емоцій від футбольного дійства. Ви вже перемогли, незалежно від результату матчів, від того, хто стане чемпіоном. Бо справжній переможець – це Український дух, Українська звитяга та Український спорт!».
За результатами поєдинку, тернопільська команда, створена волонтерами і ветеранами бойових дій на базі одноіменної ГО «Футбольний клуб «Ветерани АТО», здобула перемогу з результатом 4:2.
ternopil-ato19-travnya2019r-2

Від admin