У Заліщицькій районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій товариства з обмеженою відповідальністю «Едем-Ф».

«Підприємство відноситься до тепличного комплексу «DF Agro» (Синьків) і займається вирощуванням томатів, перцю та огірків. Висока врожайність овочів забезпечується завдяки використанню однієї з найбільш досконалих у світі технологій. У теплицях використовують цілодобове підсвічування рослин, а також їх крапельний полив, здійснюють подачу добрив і насиченого мінералами живильного розчину, а також підтримку температурного режиму здійснює комп’ютерна система. З її допомогою фахівці здійснюють дистанційний агрономічний супровід, контролюючи всі стадії вирощування рослин та їх врожайність. На сьогодні нам потрібні укладальники-пакувальники та підсобні робітники», – розповів директор товариства Віктор Гордаш.
Шукачі роботи дізналися про вимоги до претендентів, умови праці та рівень заробітної плати, поспілкувались з роботодавцем щодо працевлаштування.
Результатом заходу стало працевлаштування п’ятьох безробітних краян.
робота

Від admin